Jag vill känna en kuk i fittan

Jag vill känna en kuk i fittan

Jag älskar att titta på porr där tjejen blir helt fylld med kuk! Drömmen om att få känna en riktig kuk i fittan, en i röven och en i munnen gör mig så våt… Tanken på att användas fullt ut.. Jag har tur och har en man som älskar att se mig komma och han blir också kåt av tanken på att ha sin kuk i mig medan en annan fyller mig samtidigt. Vet att det blir extra trångt och rörelserna med flera kukar i mig…

Vill du hjälpa oss att göra min dröm till verklighet? Min man är heterosexuell, det var viktigt för honom att jag påpekade detta. Jag är så kåt, så du måste bara svara nu :). Vi är friska, renliga och diskreta, vi hoppas att du är det också. Vi är rörliga men helst östra, södra eller västra Sverige.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.