Om Fittan

Kvinnans könsorgan

Vulva eller venusberget är namnet på kvinnans yttre könsdelar, venusberget är den lilla mjuka kullen ovanför fittan den är trekantig och täckt med hår. Venusberget har mycket nerver och de flesta kvinnor tycker det är skönt att bli smekt på venusberget tryck knåda och massera så kanske det går.

Det finns både yttre och inre blygdläppar som täcker slidöppningen, dom skyddar klitoris och slidöppningen från smuts och skador.

Dom yttre blygdläpparna Labia Majora sträcker sig från venusberget ner till mellangården, dom består av fettvävnad, svällkroppar och körtlar, huden på insidan är mycket mjuk och tunn, på utsidan är dom betäckta med hår. Massera, smek och slicka blygdläpparna för det finns många känsliga njutningspunkter där.

Dom inre blygdläpparna Labia Minora består av små slemhinneveck, svällkroppar och körtlar som gör slidmynningen mjuk och skön. Blygdläpparna blodfylls sväller och pressas undan så att slidans ingång öppnar sig vid sexuell upphetsning. Färgen på dom inre blygdläpparna blir mörkare när du blir sexuellt upphetsad. Kyss, slicka, pilla, smek och massera.

Storleken på blygdläpparna varierar den ena blygdläppen kan vara större än den andra och det är helt naturligt. Det finns ingen standard för hur blygdläppar ska se ut det skulle vara trist om alla såg exakt lika ut mellan benen. Du ska vara stolt över ditt unika underliv! Din fitta är garanterat eftertraktat.

Eva ger svar.
Storleken på kvinnans blygdläppar.
Se kvinnor som är stolta över sina blygdläppar.
Klitoris eller kittlaren är det enda del av kroppen som inte har någon annan funktion än att ge kvinnan glädje och intensiv njutning. Med andra ord, klitoris är till för att kvinnan ska få orgasm. Den ligger längst upp där springan börjar strax ovanför urinrörsmynningen, mellan dom inre blygdläpparna. Den har ett skaft, ett ollon som skyddas av en litet veck i huden och det är bra för det finns 6000-8000 nervändar på klitoris.

Den synliga delen är bara toppen på ett isberg för den har två skänklar som ligger dolda under huden med förgreningar som sträcker sig innanför dom yttre blygdläpparna på var sin sida om slidöppningen klitoris totala längd är ungefär 11 cm.

Klitoris blodfylls och svullnar vid sexuell upphetsning den blir mörkare och är mycket känslig för hårdhänt beröring. Storleken på den synliga delen av klitoris varierar från 3 till 8 mm, men det finns större 2,5 centimeter se bilder på en stor klitoris flera bilder

 

Slidan eller vaginan är en muskel som är ca 8-10 cm djup och mycket elastisk som kan tänjas ut det är slidväggen som består av flera tvärgående veck som gör att slidan blir mycket följsam och sluter lika tätt runt ett finger som att kvinnan kan föda barn.

Ingången till slidan kallas för vestibulen eller förgården det är området mellan de små blygdläpparna och slidans ingång, det är där den mesta känseln finns, det är mycket rikt på blodkärl och körtlar den mest kända är Bartolinis körtlar den har två pyttesmå kanaler från körtlarna som mynnar ut på varsin sida om slidmynningen. Fordyce körtlar sitter i vecket mellan de yttre och de inre blygdläpparna samt under klitorishuvan den producerar talg som har en vitaktig färg så att huden mellan blygdläpparna ständigt smörjs och hålls fuktig. Det är det skönaste stället i slidan som vid stimulering gör att slidan lätt blir våt och svullen.

Livmodern är ett päronliknande hålrum rikt på muskler som består av livmoderhalsen och livmoderkroppen. Livmoderhalsen mynnar ut i slidan och det är den delen som kallas för livmodertappen.

G-punkten tre till fem centimeter in i slidans framvägg finns det mjuka lite svampiga vävnader som är extra känslig för tryck. Det finns ännu fler njutningspunkter inne i slidan som bara väntar på att upptäckas! Så ha det så skönt 😉

Mellangården är ett bortglömt område mellan slidan och anus som är rikt på nerver och blodkärl. Smek, massera och pilla och det kan ge dig en fantastisk orgasm!

U-punkten är området omkring urinröret om det stimuleras på rätt sätt ger det dig en skön känsla med lustfylld njutning.

Det finns ingen standardfitta vi ser olika ut mellan benen, ett galleri på olika sköten med klickbara bilder. Okej jag gör väl ett besök då lite nyfiken blir jag trots allt!

Om det inte räckte till håll till godo 20 sidor till med bilder och lite text.

vagina anatomi och diagram

PC muskeln

PC muskeln även kallad för sexmuskeln sträcker sig från blygdbenet till svansbenet, den är mycket viktig att hålla i trim, tre fördelar med en starkare bäckenbotten

1. För att förebygga urininkontinens.

2. Det är den muskeln som ofrivilligt dras samman i härliga rytmiska sammandragningar när du får orgasm.

3. Du får en mycket starkare skönare och längre orgasm om du har en stark kärleksmuskel.

4. Din förmåga att få flera orgasmer i följd ökar med en stark muskel den återhämtar sig snabbare och är beredd att arbeta igen.

5. Hur hittar du din kärleksmuskel?

1. Det gör du genom att knipa av strålen när du kissar, då är det rätt muskel som arbetar.

2. Stoppa in ett finger i slidan spänn din muskel och känn hur det stramar runt fingret.

1. När du har lokaliserat rätt muskel knip allt du kan i tre till fem sekunder vila en stund och se hur många gånger du kan göra det innan muskeln blir trött.

2. Slappna av övriga muskler i kroppen då är det lättare att spänna rätt muskel.

3. Träningsprogrammet bestämmer du själv genom att knipa minst tre fyra gånger om dagen du kan träna när och var som helst när du ser på tv, pratar i telefon, sitter i bilen och väntar på grönt ljus…

4. OBS! Alla muskler i kroppen är till för att arbeta och dom blir starkare om dom tränas gäller även PC muskeln. Räkna med att det tar några månader innan det blir något resultat.

5. En orgasm är den bästa träningen för PC muskeln.

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *