Gillar du en trevlig fitta?

Gillar du en trevlig fitta?

Ja, jag gillar att titeln låter lite kinky, kanske är jag för kinky? Kanske har jag inte hittat den perfekta mannen än, men jag kommer att försöka igen och hoppas på det bästa. Om ingen hör av sig tror jag att jag kanske borde sänka mina krav, eller? Nja, jag tycker det vore bra att få precis vad jag vill, men bara det bästa är tillräckligt bra för mig?

Du är minst 175 cm, med trevliga ögon, kortklippt, inga piercingar, men kanske några tatueringar, riktigt snyggt utseende, du gillar att slicka fitta, helst i en bekväm 69:a. Kuken är grov men behöver inte vara väldigt lång, kan du komma många gånger utan för långa pauser? Du har möjlighet att föra ett normalt samtal, även om vi inte tänker gifta oss.

Du är precis som jag öppen för mer allvarlig känslor. Om allt känns bra, är det ömsesidigt!! Jag är inte rasist, men tänder bara på svenska killar, Göteborgs dialekt är vackert, lite sexigt. Ja, det var mina behov och önskningar, har kanske lite fler, men vågar inte skriva dem för då skriver antagligen ingen ett svar till mig.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.