Jag söker en man 27 till 33 år som älskar att slicka en fitta

Jag söker en man 27 till 33 år som älskar att slicka en fitta

Hej! För ovanlighetens skull så söker jag nu efter en man. Du ska vara mycket renlig och erfaren i åldern 27 till 33 år. Vi träffas först på en offentlig plats, tar en öl och känns sen allt bra så går vi hem till mig.  Vi hånglar och du slickar sen min fitta, det är ett absolut krav. Eventuellt använder du även min rabbitvibrator samtidigt. Sen när jag är fullt nöjd med ditt slickande så runkar du själv din kuk tills du kommer, medans jag bara sitter och tittar på. Jag kanske onanerar lite då också, jag blir upphetsad av att se på när män onanera och gillar själv att onanera när någon annan är med mig i rummet. Sedan säger vi bara tack och hejdå och du går.

Med andra ord: jag styr allting, du slickar min fitta, jag ger inte någonting tillbaka. Kommunikation och samtycke är naturligtvis centralt för oss – för att detta ska bli en njutning för oss båda så måste du tända på att dyrka en fitta och fittslickandet i sig. Jag ser fram emot många seriösa och välformulerade svar från män som älskar att slicka en fitta. Jag är ganska tjock och överlag en mycket kåt kvinna, något som kan vara bra att veta på förhand.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.