Onanera

Att onanera är ett härligt sätt att ge sig själv njutning, de flesta kvinnor börjar onanera när dom är i puberteten, men en del gör det betydligt tidigare. Dom upptäcker av en ren händelse genom lek med könsorganet var det känns skönt och lär sig att stimulera sig själv fram till orgasm, dom får en positiv bild av att onani är skönt redan i unga år. Att onanera är naturligt och ingen behöver känna skam och få några skuldkänslor, för det är en naturlig del av livet åtta av tio kvinnor * onanerar enligt en ny undersökning så tro inte att du är ensam!

Utveckla dina lustar och dina personliga behov genom att onanera. Det är en självstudie av ditt underliv och var du har dina njutningspunkter, det blir ditt examensarbete fram till en eller flera härliga * orgasmer. Ditt sexliv blir bättre och din sexlust ökar inte minskar med onani det kan aldrig bli för mycket av det goda när du känner dig kåt och när det börjar att pirra mellan benen kan du själv enkelt tillfredställa dina lustar.

En förutsättning för att det ska bli skönt är lugn och ro och att du är avslappnad och vågar ge dig hän åt dig själv. Det är viktigt att vara trygg med sig själv och inte tänka på vardagen du når aldrig klimax om du samtidigt tänker på vad du ska ha till middag! Fokusera inte på orgasmen det är inte det viktigaste den får komma som en överraskning.

Dröm dig bort och fantisera om det som gör dig kåt det är inget att skämmas för alla har vi våra erotiska fantasier.

Hur ser jag ut mellan benen tag fram en spegel och se din fitta när du onanerar tänk på att det blir skönare om klitoris är fuktig, använd det bästa glidmedlet och det är gratis in med fingret i slidan och smörj in din klitoris upprepa när det behövs om du är för torr vilket jag betvivlar 😉 så går det även bra med saliv eller lyxa till det med ett glidmedel. Det vanligaste är att du med cirklande * rörelser använder fingret runt klitoriskåpan inte direkt på, och stryk och massera längs med dina fuktiga blygdläppar där klitoris har sina förgreningar och andra ställen där det känns skönt.

När du närmar dig en orgasm så försvinner klitoris in i klitorishuvan och den blir mycket svårare att hitta. Du kastar nu din underkropp lite oroligt upp och ner i juckande rörelser, kanske du kniper ihop låren * onanera snabbare och hårdare, du får inte sluta för då blir det svårt att få det att gå. Det finns säkert tusen olika sätt att onanera. Det är bara du som känner var det känns skönt och använd fantasin och pilla och smek där det känns skönast! ÅÅ Guud vad kåt jag är det börjar snart dra ihop sig känns det som. ”Åh,åh, nuuuuuu det Gååår!! sköönt!!!”

Älska din mus. 33.9% av kvinnorna tycker deras könsorgan är vacker. 15.5% tycker ej om den. Hur får kvinnor orgasm: 82% av kvinnorna onanerar 15% gör det inte. Ungefär 12% av kvinnorna får aldrig uppleva det. Av dom kvinnor som onanerar säger. 66.0% att dom alltid får *orgasm.