Jag vill sära på benen för dig

Jag vill sära på benen för dig

Amatörfotograf sökes! Jag är en sexig tjej som behöver ta några bilder av mig själv. Visst, jag har självutlösare på min kamera, men det blir inte så bra bilder, så därför letar jag efter någon som kan ta bilder på mig. Bilderna behöver inte vara av högsta kvalitet och så vidare. Men bättre än amatörbilder. Jag vill ha fotona för personligt bruk och min kamera används och den är nästan helt automatiskt så att du inte behöver vara en mästerfotograf och så vidare.

Det får inte finns någon fysisk kontakt mellan oss, jag vill bara att du ska ta bilder av mig. Jag vill ha det så här: Vi börjar med kläderna på, jag byter kläder flera gånger. Sen kommer jag att klä av mig långsamt och du tar bilder under tiden. Det kommer att sluta med att jag är helt naken och sedan tar vi en hel del sexigare bilder. Både närbilder och på avstånd, men även en del när jag leker med några av mina sexleksaker.

Tror du att du kan hjälpa mig med det här? Jag betalar inte för din hjälp, men jag bjuder gärna på en bit mat och naturligtvis kaffe eller något annat att dricka. Jag vill betona att jag inte vill ha någon som helst fysisk kontakt och att du måste respektera detta!! Skulle det vara så att det blir fysisk kontakt beror det bara på att jag vill ha det i så fall, men jag är väldigt kräsen så det blir nog svårt. De bilder vi tar gör vi på ett hotellrum som jag bokar.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.