Orgasmer

Klitorisorgasm

Klitorisorgasm är den vanligaste orgasmen dom flesta kvinnor måste ha en eller annan form av direkt stimulering av klitoris för att få orgasm. Klitorisorgasm känns som en intensiv pulsering i fittan. Den kan kvinnan åstadkomma själv genom att du smeker klitoris med fingrarna, eller att någon använder sin tunga. En klitoris vibrator är mycket uppskattad eftersom den nästan har en orgasmgaranti med sina sköna vibrationer så kan det kila för dig väldigt snabbt!

Vaginal orgasm

Vaginal orgasm kallas även för livmoderorgasm. Den vaginala orgasmen uppstår om en penis eller en dildo är långt inne i slidan och pressar på livmoderhalsöppningen. Det finns även ett område där urinröret ligger närmast slidväggen som när det stimuleras kan framkalla vaginala orgasmer. Den beskrivs som dovare, djupare och mindre koncentrerad än en klitorisorgasm.

Blandorgasm

Blandorgasm är en orgasm som är en kombination av klitorisorgasm och vaginal orgasm.

Zonorgasm

Zonorgasm kan uppnås när kvinnor är väldigt kåt och som genom smekning av brösten, låren eller andra erogena zoner kan få det att gå utan att vidröra fittan.

Orgasm i sömnen

Många kvinnor får orgasm i sömnen klitoris kan svälla ungefär samma som mannens penis brukar göra. Du drömmer kanske en skön sexdröm och var din hand befinner sig någonstans, det får mina kåta besökare räkna ut själv! Ingen vet vad som pågår när vi sover. Så sov så sött i natt kanske handen söker sig innanför trosorna och pillar om du nu har några på dig *LER*

Multipel orgasm

Dom flesta kvinnor har förmågan att vara mångorgasmiska utan att själva veta om det. Multipla orgasmer eller pärlbandsorgasm är flera orgasmer i snabb följd med flera toppar. Avståndet mellan orgasmerna kan vara så kort som 10 sekunder till ett par minuter. Den andra och tredje orgasmen beskrivs ofta som kraftfullare.

Du måste tro att du kan få en andra orgasm eller flera. Ett långt förspel och att stimulera flera njutningspunkter samtidigt. Smek inte klitoris för mycket och avbryt smekningarna om du är nära att komma, vänta en liten stund för att bygga upp din kåthet i flera steg, högre för varje gång så kommer orgasmen i långa vågor av njutning….

G-punktsorgasm

Du kan få mycket starka orgasmer genom att få din G-punkt stimulerad. G-punkten upptäcktes 1944 av Ernest Gräfenberg det är ett område strax intill slidöppningen ca tre till fem centimeter in i slidan där det finns mjuka lite svampiga vävnader, nära urinröret. G-punkten sväller och blir blodfyllda när kvinnan blir upphetsad det kan framkalla en känsla av kissnödighet som du måste komma över. Sök efter din G-punkt eller G-spot strax innan en klitorisorgasm den ger dig härliga explosiva orgasmer.

Du kommer lättare åt den om du sitter eller hukar dig ner, om du inte har väldigt långa armar!

Stoppa in ett eller flera fingrar tre till fem centimeter in i slidan.

Där finns det mjuka och lite svampiga vävnader som känns en liten utbuktning.

Tryck uppåt framåt mot den främre slidväggen.

Vicka på fingrarna hårt fram och tillbaka i en kom-hit-gest.

Om du känner en lustkänsla är du på rätt ställe.

Känner du dig kissnödig så är det bara för att g-punkten ligger nära urinröret.

Så det är ingen fara på taket! det är bara att fortsätta att trycka hårt fram och tillbaka. Tålamod och nyfikenhet råder så ge inte upp i första försöket.