Vill du se min kåta fitta i verkligheten?

Vill du se min kåta fitta i verkligheten?

Tja, är en kåt tjej som vill (och behöver) knulla så snart som möjligt, det är faktiskt så det är. Jag har jobbat hårt under flera månader och har inte haft tid att underhålla mig själv eller träffa någon, och nu är jag så kåt, så jag klättrar snart på väggarna. Det är därför jag vill träffa en seriös kille som är sugen på sex, så låt oss se nu, vi knullar, vi kan prata lite, men sen är vi klara med varandra.

Om allt är perfekt, sexet menar jag då, så kan vi träffas igen, annars ignorerar vi det, inga känslor, inga problem. Du är 20-30 år gammal, singel, stilig och glad, trevlig och välutrustad med minst medelstor. Fegisar som inte vågar träffas irl behöver inte svara mig, för det är en träff irl så snart som möjligt jag vill ha! Kyzzzz

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.