Vill ha en personlig fittslickare

Vill ha en personlig fittslickare

Söker efter en personlig fittslickare. Du ska vara en riktig jävel på att använda tungan och munnen i min fitta. Du ska dessutom även veta att det inte räcker enbart med att slicka klittan, utan du ska även våga använda dig av hela munnen och slicka och knulla hela fittan. Är du duktig på detta vid första träffen och får mig att njuta rejält, samt har en ordentligt stor och skön kuk. Så kanske det kan bli fler sexträffar efter det.

Min njutning går såklart först det hoppas jag att du förstår. Jag ser helst att du är singel och inte är sambo, pojkvän eller gift. Då jag vill att du ska vara tillgänglig för mig när jag är i behov av det. Sedan vet man ju inte vad det kan leda till på sikt. Kanske blir du min permanenta fittslickare?

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.