Min fitta är så jävla trång

Vill prova på BDSM!

Hej alla sexiga killar/män/gubbar jag söker någon som man kan köra BDSM med! jag går nästan med på allt tror jag. jag gillar sexuell smärta. vill bli strypt, bröstklämmor, piskad, fitt smiskad. och massa annat 😉 U are the boss! Min fitta är så jävla trång, men min röv ä ännu tightare! älskar att bli rövknullad. älskar att rida av stora gubbkukar och suga på den länge som en liten lollipop 😉 om du vill chatta med en liten horig flicka så skriv till mig.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

2 comments

  • Hej ! Gillar din fitta skarpt och undrar om du vill chatta mera och skicka lite bilder ? Kontakta mig på kik : johanssonper

  • Tja… Jag kan ge dig det du söker.. Bara du lyder… Skicka mig ett mejl på [email protected]
    Så tar vi det därifrån.. Så skall jag ge dig en upplevelse du aldrig kommer glömma…
    Mvh ES

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.