Tunga som älskar att slicka fitta

En kvinna som vill få fittan slickad

Söker en kåt och kinky man som älskar sex! Du ska ha en stor kuk, en duktig tunga som älskar att slicka fitta, fingrar som älskar att leka med kvinnokroppen & du ska veta vad du gör. Du får gärna gilla dirtytalk, vara lite bestämd men också kunna ta order ifrån mig som gillar att bestämma ibland.

Du ska kunna hålla ut länge, säger jag att du inte får komma är det det som gäller 😉 Skriv till mig, så får vi se om du är tillräckligt kåt och kinky för mig! 🙂

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

4 comments

 • då ska du höra av dig till mig 🙂

 • Hej slampan!

  Det här låter kul, jag älskar dirty talk, och teasar dig gärna med lite kinky kommandon. Lyd mig eller få lite smisk! Säger du ifrån får väl jag lyda dig i stället. Säger du så, så får jag väl klä av mig naken inför dig medan du ser på. Hoppas dock få se din kropp under tiden, eller så får jag klä av dig se’n.

  Älskar att slicka både bröst och fitta och kan hålla på hur länge som helst. Du kommer be att få suga min kuk och att jag sätter på dig, men du kommer att få vänta rätt länge. Jag älskar kvinnokroppar och allt man kan göra med dem. Kommer att retas med dig på sätt du aldrig upplevt tidigare och på ställen du inte väntat dig.

  Svara gärna och visa hur kinky du vill vara, så lovar jag att svara tillbaka på samma nivå, det här kan bli riktigt kul känner jag.

  Medan jag väntar på ditt svar föreställer jag mig att jag suger på din vänstra bröstvårta medan min hand smeker insidan av ditt högra lår, rätt högt upp. Låt oss se vad som händer sen, jag tror det här kan bli riktigt bra!

  /Totte

 • Låter som våra sexuella intressen är samgående. Vill du knulla en kille med stor kuk hör av dej till mej. Du kommer inte bli besviken.

 • Oj vad gosig fitta du ha😍😍😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *