Min kåta fitta

Min kåta fittaAnal fantasier
Söker dig man, mellan 30-40 som vill knulla mig i stjärten och fittan, innan du kommer stoppar du in kuken i min mun. Samtidigt som du håller ett fast tag i min nacke skjuter du upp din stora sats i min kåta fitta och låter mig slicka din kuk ren. Vill att du bor i Linköping och att vi kan träffas hemma hos dig. Vill sova över och göra det skönt för dig hela natten. Jag är helt rakad och älskar att bli slickad. Öppen för förslag och provar gärna nya saker, maila mig och säg vad du vill göra med mig. // Låt mig få suga nu och knulla nu.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

3 comments

  • Klart jag vill slicka din fitta och du får gärna suga på min kuk. Bor i Norrköping.

  • Hej! Min grova kuk bara längtar efter din lilla våta fitta och din anal! Kan få konkat med mig på e-mail, snap:meisnotyou2 och kik: oliverveder

  • Hej!
    En träff med dig skulle va helt underbart eftersom vi gillar samma saker!
    Jag bor strax utanför Linköping så det kan inte bli bättre!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.