Slickar min fitta länge

Slickar min fitta längeÖnskar jag kunde träffa nån som vill suga o slicka brösten länge länge. Som ligger med huvudet i min famn i bara suger skönt. Som masserar hela mig. Som slickar min fitta länge. Som vet hur man gör det skönt. Som inte har några motkrav men om jag tillslut vill knulla gör det. Som inte vill förnedra. Synd att man inte vågar va fri med sex på det här sättet o ses med den agendan eftersom man är så jävla utsatt som tjej. Det är därför jag söker par eller tjejer. Känns säkrare. Många killar här undrar varför så få tjejer verkar vilja ses Irl. För att det är så riskfyllt.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

2 comments

  • Jag är bra på att slicka fitta! Tycker mycket om att spela med tungan på blygdläppar. Glida över klitoris och kolla hur du reagerar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.