Knullar min våta fitta

Knullar min våta fittaJag har en liten tanke som får min fitta att bli riktigt våt och pirrig 😉 jag vill ligga och ta emot de du/ni kan ge, men inte analt och inte slå. Vill att du/ni tar överallt fingrar och slicka på mina bröst vårtor smeker och tar mig. Jag ska göra allt i min makt att inte hindra dig / er alternativt så får ni knyta fast mina händer. Kan du/ni konsten att ge sprutorgasm så är det ett plus. Jag vill också att ni knullar min våta fitta mellan fingring osv jag tänder väldigt på att bli slickad på brösten när ni knullar fingrar jag vill vara k era våld men vill inte bli slagen eller knullad analt. Helt enkelt sakt vill jag bli utnyttjad av en eller flera och vill ha en grov kuk som kan fylla mig helt. Ja de var en tanke jag har 😉

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

3 comments

  • Hej! Låter toppen tycker jag! Vill gärna ha dig som min sexleksak och klä av dig, slicka dig, fingra dig mm och kanske smiska dig lite i ansiktet med kuken innan jag sätter på dig i fittan. Måste jag binda dina händer gör jag det gärna. Kanske får du stå naken framför mig ett litet tag medan jag tar en klunk öl, sedan klär jag av mig och smeker din kropp under tiden, kanske får du smaka på min hårda kuk innan jag sätter på dig.

  • Jag säger bara woow .. Du vet inte hur kommer jag ha dig som sexdoka liksom.. Hör av dig o tro mig du kommer aldrig glömma mig .

  • Lovely 👌👇💪😎🤘

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.