Slicka fitta i timmar

Slicka fitta i timmarOralsex!

Hej är en nyfiken tös på 38 år som söker efter en kille som vill slicka lite då och då,,, jag vill inte själv göra nåt utan jag söker dig som tycker att slicka fitta i timmar utan att få något tillbaka. Alltså, ett måste att du gillar att slicka och att du gillar att slicka i dig ordentligt med sekret.. Så du kille som gillar oralsex med en stor härlig mogen fitta,, skriv en rad vet ja. Ha det fint så länge //kram

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

3 comments

  • Hej det låter underbart slicka fitta ä min grej jag slickar hur länge som hels vi kan väll träffas jag ä 42 år tränad kropp nice body, du kan skrive till mig så Fiksar lite mys👅👅👅

  • är en kille på 18 år som älskar att slicka fitta! Kroppsbyggnad är normal! Lite vältränad. Låter mysigt att ligga i flera timmar och bara slicka! Hör gärna av dig!👅

  • Hej, låter verkligen najs! Slickar gärna i mig ditt sekret. Kan inte tänka mig något bättre än att du ringer när du vill bli slickad så kommer jag direkt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.