Visst vore det skönt att få fittan slickad av en tjej?

Visst vore det skönt att få fittan slickad av en tjej?

Så var man här igen med en ny annons, sökandes efter en tjej att få slicka. Förstår inte varför det ska vara så svårt att hitta någon? Vi ska ses hemma hos dig, där du välkomnar mig i en morgonrock eller klänning utan några trosor. Du slår dig ner i din säng eller i soffan och så slickar jag din fitta så länge du vill. Vill du bara ha 1 orgasm eller 5, det är helt upp till dig?

Jag tänder på att inte få något alls i utbyte, jag vill bara serva dig och ge dig njutning, så snälla fråga inte ens om du kanske kan få slicka mig också. Låt mig gå hem våt och kåt och ta hand om det på egen hand.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.