Villig våt mus väntar dig

Villig våt mus väntar dig

Den här måste du läsa… Kvinna på 39 år som söker en man att knulla. Eftersom Gud inte gav mig en så välformad kropp, är jag lite blygsam när det gäller min kropp. Men när jag känner mig säker, då släpper jag hämningarna. Är fin och rund med en läcker varm, villig, våt mus. Är nog inte det värsta du kan tänka på, men allt är väl relativt här i världen. Är humörig, full av självkänsla, älskar knull kvällar med massor av läckra råa kön, är sjukdoms fri och sist men inte minst är kåt jämnt och ständigt, nästan då;).

Du måste vara sportig, osportslig, vanlig eller ovanlig, vad du nu än är. Uppskattar om du kan slicka mig lite, kanske du är en dominant man och du behöver ha en plats vi kan träffas på. Du kanske är gift och välvuxen, renhet är en självklarhet, sjukdoms fri också, för att inte tala om diskretion, 100% från mig och dig. Om du har något stort mellan benen är det ett stort plus men inget måste. Jag låter lite som ja, kanske inte så dum dam här, tveka inte att skicka mig ett svar och gärna med en bild av både dig och den stora saken mellan benen. Löfte om snabb respons tillbaka.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.