Vill ha sex med dig så här

Vill ha sex med dig så här

Du ligger naken utsträckt i min säng, jag sätter mig sakta över, dig placerar dina händer försiktigt på mina bröst, sen känner du hur jag lystet små gnider min rumpa mot bulan i dina byxor. Du vänder sakta på mig så du hamnar över mig, jag ler lite och njuter… Dina armar och dina händer rör mig från halsen ner till brösten där din mun redan kysser och slickar runt mina bröstvårtor.

Jag känner handen som glider sakta ner över magen mot fittan, när den vilar där samtidigt som du kysser mig känner jag på din hårda kuk och du börjar sakta leka med min fitta, du börjar kyssa mig neråt, över brösten där du fastnar lite och sen ner mot fittan, då stönar jag högt… Din ena hand är på bröstet och klämmer medans din mun är där nere och jobbar med min fitta, snart vill jag känna din kuk tränga in i mig…

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.