Vill få min fitta slickad

Vill få min fitta slickad

Hallå! Är en tjej som är så otroligt trött på att utnyttjas bara för att jag ser bra ut. Det kanske låter lite skumt, men jag ser verkligen riktigt bra ut och det är faktiskt inte bara positivt. Jag är inte ytlig och gillar inte män som är så fixerade av utseendet och jag kan faktiskt inte hjälpa hur jag ser ut. Visst, jag är glad att jag ser bra ut, men jag vill inte bedömas enbart efter mitt utseende.

Så jag vill träffa en jordnära kille i min ålder, typ 25-30 år. Simple Life är bra, men ärligt talat, jag saknar någon att mysa med i soffan, någon att kela och gå hand i hand med, och allt det där. Det sex du får med mig, det är fantastiskt, när jag har börjat kan jag inte sluta.

Nu tror jag inte att jag kan hitta en pojkvän här, men kanske en cool och jordnära kille som vill ses ibland. Så jag söker inte bara efter sex, utan jag vill ha vänskap och att vi ska kunna roa oss lite också, men inte nödvändigtvis kärlek. Det händer när det händer, åtminstone tror jag inte man kan leta efter det. Tror du att vi kan ha något gemensamt och kan njuta av det tillsammans?

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.