Vill du knulla en ung tjej med rakad fitta?

Vill du knulla en ung tjej med rakad fitta?

Tja, jag är en ung kåt tjej som nästan är jungfru, jag har inte haft sex mer än några få gånger. Killarna har varit i min ålder, så runt 20 år gamla, det har varit snygga killar, men de var inte särskilt bra i sängen. De kom snabbt och tänkte bara på sig själva, jag kunde inte hinna med. Jag vill därför känna på upplevelsen med att njuta av sex och få en orgasm, därför letar jag efter en mer mogen och erfaren man, som kan se till att jag kommer innan du gör det.

Asså din ålder är minst 30 år men gärna äldre än så, jag tror inte att killar under 30 är så erfarna, eller hur? Jag vet verkligen inte vad jag gillar eftersom jag bara har provat vanlig sex när jag hade sex. Men jag har läst om många spännande saker man kan göra och vill testa några som jag är väldigt nyfiken på, men som jag inte berättar här hehe. Det spelar ingen roll om du redan har en kvinna, jag vill inte att vi ska vara tillsammans på riktigt ändå! Men jag vill bara lära mig allt om sex och lära mig att njuta av det.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

One comment

  • Klart jag vill knulla din rakade fitta. Var finns du i verkligheten? Praktiskt om du finns i norra stockholm. En liten undran om du är blöt i fittan?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.