Vill du knulla en annan mans fru?

En gift kvinna som vill ha en diskret knullkontakt

Hej mina herrar, jag söker män runt mitten av de 30 som vill knulla en annan mans fru i hemlighet. Det är lätt för mig! Min man är ofta borta och knullar mig väldigt sällan, i regel inte mer än en gång i månaden. Jag söker nu män för vilka det borde vara ett litet äventyr att knulla en annan mans fru.

Om du vill knulla mig i hemlighet måste du vara diskret!

Så en sak i förväg, jag letar inte efter ett nytt förhållande och jag vill inte skiljas heller. Jag letar efter män som vet vad det innebär att ha en diskret hemlig affär med en gift kvinna. Naturligtvis kan vi inte ha sex hemma hos mig, det bästa är på ett eller hemma hos dig om det är möjligt.

Så om du gillar mig och vill knulla en annan mans fru så skriv ett meddelande till min profil. Kanske löser det sig spontant eftersom min man just nu är på affärsresa i Thailand och jag är kåt igen utan slut.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *