Upptagen tjej söker dominant man

Finnes: Upptagen 23 årig tjej. Min partner är lyckligt ovetandes. Normallång och mullig. Storbystad, smiskvänlig rumpa och en (oftast) rakad fitta. Brunett, grönögd. Brukar beskrivas som söt och får ofta höra att jag ser oskyldig ut 😉 Sökes: Män mellan 25-35 i eller i närheten av Göteborg. Jag vill att du är dominant av dig. Det spelar mig mindre roll om du är erfaren av dominans eller nybörjare som vill utforska med mig. Jag vill hitta en härlig man för återkommande träffar. Någon att utforska sex med. Tänder lite extra på långa och skäggiga män. Älskar tatueringar. För att fånga mitt intresse behöver du kunna föra dig väl i skrift.

Min snapchat får du om du lyckas göra mig intresserad 😉

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.