Undergiven slyna söker dominant stor kuk

Undergiven slyna söker dominant stor kuk

Är en undergiven liten slyna som vill bli dominerad av en riktig man. Har en väldigt tajt och skön, rakad fitta enligt min knullkompis. När vi träffas kommer jag att ha sexiga underkläder på mig och vänta på dig, du kommer bara in och beordrar mig att suga din kuk, sen slickar du och knullar mig länge och flera gånger, du får dominera mig som du vill tills jag är fullständigt nöjd. Helst vill jag knulla idag men när som helst går bra.

Du är dominant och ta för dig ordentligt men du vet också vad ett nej betyder. Jag är UG men ganska så kräsen och vet precis vad jag vill. Du kommer hem till mig en kväll, du är frisk, renlig, välvårdad, tränad, snygg och fräsch, rakad där nere med!

Du börjar ditt svar med ”Hej UG”. Du är inom den åldern jag söker och har en bild på dig annars kommer jag blocka dig direkt. Skriver du inte ”Hej UG” kommer jag inte ens att läsa ditt svar. Respektera nu detta så jag slipper blocka folk. Krav. Ålder 25 till 35 år, bild på hur du ser ut, en stor, grov kuk på minst 18 cm, bild på kuken krävs innan en träff.

Endast kvällstid. Jag ser bra ut och är jävligt sexig, väntar nu på dig. 😉

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.