Stor blöt fitta

Söker stora dominanta hårdhänta män för snabba träffar. Har en stor hungrig mun och en stor blöt fitta som behöver stor tjock kuk dagligen. Fördel om ni som skriver redan känner mig sedan tidigare. Fantiserar ofta om okända män som kommer bakifrån i butikskön eller där det är trångt med folk och masserar min stora fitta genom byxorna och klämmer hårt på min rumpa utan att jag kan göra något. Eller ännu hellre om jag jobbar med någon kåt kollega och han helt plötsligt tar fram sin hårda kuk i arbetsbilen, tar ett stadigt tag om min nacke och säger till mig att jag är en slyna och ska hålla käften och tvingar ned mitt huvud mellan hans ben och tvingar mig att suga hans kuk.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

One comment

  • Jag hade gärna viljat stått i kön bakom dig eller bland massa folk och masserat din härliga fitta. Hör gärna av dig till mig om du vill leva ut dina fantasier, går med på allt. [email protected]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.