Stenhård kuk i fittan

Stenhård kuk i fittanHej. Är en tjej på 25 år som bor i Linköping. Jag är en stor tjej med nästan lika stora lustar. Gillar det mesta inom sex men dock inte wet och scat. Gillar allt från ljusaste vanilj till mörkaste choklad 😉  Gillar allt från standard till lite leksaker och analt. Älskar att känna ett vibrerande ägg eller plugg i tvåan samtidigt som jag får en stenhård kuk i fittan! *mmmm* Provar väldigt gärna nya saker. Man hittar ju alltid nya saker man gillar! Det viktigaste är att lusten är med. Finns inget så härligt som att spendera en helg till lekar så att man är riktigt utpumpad när måndagen kommer.  Gillar att hålla på mycket och länge. Söker främst lekkamrater (och helst återkommande sådana) men skulle det bli seriöst så är det ju bara trevligt.
Min regel är att KONDOMEN alltid är på. Både för din och min skull. I övrig är jag med på det mesta hehe. Svarar bara på er killar mellan 20-30 år! Ni andra, forget it! Gillar svenska killar! Ni med utländskt ursprung behöver inte skriva, för jag tänder inte på er! Raggare är något jag går igång på. Lyssnar på Hardstyle, Rock & Prog. Gillar kaffe, djur, fester, sex (vad annars??) osv. jag vet inte vad jag ska säga om mig själv jag är inte vidare pratglad. jag gillar att göra andra saker med mun och händer om du förstår 😉 om du vill veta nånting om mig så är de bara att fråga.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.