slicka min våta renrakade fitta

slicka min våta renrakade fittaJag vill att du ska komma hem till mig. Jag lämnar dörren olåst. Du ska gå in i lägenheten och fram till sängen. Där väntar jag liggandes på mage i en liten spetsbody. Du ska låta dina händer känna sig fram över mina lena ben och min rumpa innan de letar sig in under stringtrosan. Jag älskar att bli smekt, först retad, mjukt och långsamt utanpå fittan och längst med blygläpparna, gradvis ska tempot öka och du ska känna mer innanför mina trosor och börja smeka min klitta. Jag kommer stöna fint för dig.
När jag blir riktigt kåt kommer jag svanka. då vet du att det är dags att knäppa upp trosorna och börja slicka min våta renrakade fitta. Lek med din tunga länge, över blygläpparna, innanför och upp i min rumpa. Spotta på min fitta och i min rumpa medans du slickar dem och lek med dina fingrar i mina hål. Gör mig galen genom att smeka min klitta och slicka mina blygläppar samtidigt. För in toppen av ditt finger i min rumpa och hör mig stöna. Smek min kropp med dina händer. Jag kommer be dig knäppa upp dina byxor och runka samtidigt som du slickar och smeker mig. Vill höra dig stöna och känna hur kåt du är. smiska min fitta mjukt och mina skinkor hårt.
Berätta hur kåt du är, vad du vill göra med mig, fråga mig om jag gillar att sära på min ben för dig och om jag gillar att få min fitta slickad av dig. Berätta hur hård du är och hur kåt du är. Jag vill höra dig stöna och prata snuskigt. Om du lyckas göra mig riktigt kåt så kommer jag låta dig knulla mig. sJag gillar dominanta och underlägsna män, jag kan tända på att låta dig förnedra mig med ord och smisk men jag kan även bli plaskvåt av att lägga dig över mitt knä och smiska dig, tvinga dig att runka medans jag slickar och smeker dig i rumpan och rida ditt ansikte.
Jag är den typen av tjej som du inte tror finns på en sån här sida, män följer efter mig på stan och jagar mig på nätet. Jag orkar inte med komplikationer, jag vill bara njuta. Du ska vara fräsch, snygg, välutrustad och yngre än 38 år. Skicka bild på ditt ansikte, din kuk och din kropp så avgör jag om du ska få ge mig njutning. Jag är inte intresserad av att chatta. Bara njuta.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.