Slicka min bull mus NU !!!!

Slicka min bull mus NU !!!!

Hej alla trevliga killar och män, här har ni en lycklig och energisk tjej som vill lämna landet en vecka, tillbringa en vecka nere i Europa någonstans, kanske runt Medelhavet. Alla mina vänner arbetar och kan inte åka, jag vägrar att stanna hemma så jag letar efter en resekompis.

Kille eller man spelar ingen roll, bra sex är vad jag vill ha på resan, så det spelar ingen roll hur gammal du är. Även om vädret kan vara ganska fint här hemma, är det inte som vid de fina stränderna runt Medelhavet.

Jag gillar att simma och sola och kommer att vara på stranden varje dag, eller vid poolen, naturligtvis beror det på var vi hamnar. På kvällarna gillar jag att festa och ha kul, men det där med utflykter är egentligen inte riktigt min grej, men är det något spännande så kanske.

Jag kan åka när som helst under året, men jag vill helst åka så snart som möjligt. Innan vi åker måste vi lära känna varandra så att vi kan ha det kul och skönt på semestern. Du betalar för dig och jag betalar för mig, så jag begär ingenting av dig, jag berättar det direkt så blir det inga missförstånd. Kram fån din bullmus!

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.