Slicka fitta och reta min klitoris

Slicka fitta och reta min klitorisVill ha en man med över medel stor kuk.. Ska vara mjuk och hårdhänt, gilla att aga när det behövs, binda fast mig med ögonbindel, lite strypsex, olika rollspel där du är den bestämmande, tycka om att slicka fitta och reta min klitoris med fingrarna, Jag gillar analsex men inte hela tiden eller varje gång, utan det ska som något extra gott och förbjudet… Jag vill ha en riktig man som kan hjälpa mig att utforska mina sexuella sidor och ge mig befrielse.. Inget one night utan en man som vill en älskarinna att utvecklas ihop med…

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

2 comments

  • Hej! Har du lust att årova mig? Jag gillar att slicka din fitta samt vill prova analt men fittan är min favorit och min kuk passar dig sakert!
    Mvh! Ellee

  • Hallå jeg gillar din blogg och vad du skriver blir så himla kåt o hård.
    Jag vill knulla dig som du kan förstå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.