Slicka fitta hemma

slicka-fitta-hemma

Slicka min fitta

Jag söker gifta män som inte får slicka fitta hemma. Jag söker enbart gifta män som vill och kan slicka fitta, som riktigt njuter av det och vet hur man behandlar en kvinna. Jag har en skön våt trång fitta och jag är hårig därnere, jag rakar enbart bikinilinjen och anser det väl, så du måste gilla hår på fittan. Jag är upptagen och får sex ofta, men tyvärr så är min partner inte så bra på att slicka fitta. Dessutom njuter jag av det lite förbjudna att bli slickad av någon annan. Älskar också oskyddat sex där jag får mycket sperma i fittan och sedan blir rejält slickad. Det krävs att du är 100 % frisk och inte knullar runt med en massa olika. Jag vill bygga upp en tillitsfull och skön relation som bygger på vänskap och sex, gärna för återkommande träffar 🙂
Skriv gärna vad du gillar och söker.
Krav: 100 diskret, frisk både mentalt och fysiskt, mycket renlig, kan slicka fitta, kan ses hos dig, gärna välutrustad och uthållig, snus-och rökfri, inget skägg för det gör ont när man blir slickad, ålder 36 – 45 år, enbart gifta män, verifiering via cam på skype och telefonkontakt före dejt sker irl, söker män på Höglandet som bor nära mig. Jag är 100 % diskret, frisk, renlig och kåt 🙂

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

2 comments

  • Hej! Jag kan inte säga mer än vi matchar varandra ! Alltså jag älskar att slicka fittan tills du kommer i munnen m.m ! Fyller alla önskan krav! Prova konakta mig!
    Mvh! Ellee

  • Jag söker en kvinna som älskar bli slickad och lekfullhet med en fitta som jag har Diabetes har svårt att få stånd hoppas du kan hjälpa mej

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.