Slampa som gillar män med skofetisch

En smutsig gammal slampa

Jag är en smutsig gammal slampa, bor i Växjö och jag skulle vilja ha sexdejter. Jag letar efter en man som gillar dofter, i första hand handlar det om mina dofter. Jag menar allvar, jag vill att du sniffar på mina skor och stoppar mina illaluktande nylonfötter i din mun.

Jag kommer även ha haft mina trosor i några dagar när du ligger mellan mina lår och nosar. Min kåta gamla fitta luktar alltid gott ändå, jag tvättar mig inte där för ofta. Och medan du slickar fläckarna på mina trosor, kanske jag unnar dig en droppe kiss.

Söker man med skofetisch

Det gör mig kåt om det gör dig kåt hur mina skor luktar. Jag gillar män med skofetisch, de har alltid kåta fantasier. Om du vill slicka mina salta fötter, varsågod. Om du suger på mina tår kommer saften att rinna ur min fitta, jag blöter ner allt. Och sedan knullar du mina skor medan jag har dem på mig och sprutar din sperma under mina sulor.

Du kan slicka mina skor, men jag vill även få mitt rövhål slickat. Mitt anus är en vild affär, det är bara ett rövhål, som bara en gammal slampa har det. Jag har hemorrojder och även analtrombos, det sticker ut en del små bär.

Vill du dricka mitt kiss

Du kan slicka svetten ur mina sandaler medan du knullar mig och jag låter dig dricka kiss ur mina pumps, du får hela programmet. Kanske passar min stilettklack till hålet i ditt ollon. Då ska jag ge dig ett knull med höga klackar. Jag har också höga stövlar som jag kommer att ha på mig om du gillar dem.

Du kommer att älska mina gamla ballerinor, de luktar som mina fötter. Bara mina tofflor luktar ännu varmare, men de är bara för de avancerade skofetischisterna. Vi gör din kuk hård med min fotdoft och sedan knullar du mig, eller hur?

Är du en foodie som gillar skor, fötter, fittor och rövhål? Gör då snabbt klart registreringen så att du kan svara mig. Då kan du få knulla en gammal slampa som inte har tvättat sig på länge.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *