Sexuell befrielse med en stor kuk

Sexuell befrielse med en stor kuk

Vill ha en man med en över medelstor kuk… Du ska vara mjuk men hårdhänt, gilla att aga när det så behövs, binda fast mig och sätta på mig en ögonbindel, använda lite strypsex, roa mig med olika rollspel där du är den bestämmande, tycka om att slicka min fitta och reta min klitoris lätt med fingrarna, Jag gillar analsex mycket, men inte hela tiden eller varje gång vi har sex, utan det ska vara som något extra gott och förbjudet ibland…

Jag vill ha en riktig man som verkligen kan hjälpa mig att utforska mina sexuella sidor och ge mig en skön befrielse.. Inget engångsligg utan en man som vill ha en älskarinna att utvecklas tillsammans med…

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.