Massa kuk i mitt fitthål

Massa kuk i mitt fitthålÄr gift kvinna som söker diskret kille/man mellan 30 upp till 45 år med riktig stor och grov kuk , minst 19×17 cm . Är sugen och riktig kåt av tanken på att få känna , runka och suga av din stora kuk , och sedan låta dig knulla mig skönt och hård och att du fyller upp mig med massa kuk i mitt fitthål och mun ,vill att min fitta är riktig påsatt , uttöjd och svullen av din sköna kuk. Det är så snuskigt förbjudet att göra så här när man e gift och det gör mej så kåt. Kan hända att min man är med ibland ,antigen han tittar på eller han är med i leken ,gillar när två män turas om och fyller upp mig med massa kuk. Du är minst 182 cm lång, tränad och fräsch, helrakad, attraktiv , inte blyg du ska våga ta för dig . Jag vill träffa dig/er IRL själv och tillsammans med min man , är du duktig och knullar du mig skönt då träffas vi oftare, det enda jag vill av dig är att du knullar mig. Du måste va uthållig och kunna knulla länge, jag gillar vanlig sex! Hör av dig kanske det är du som få knulla mig och min sköna fitta vem vet!

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

2 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.