Många och stora kukar i mig

Många och stora kukar i mig

Längtar efter många kukar som vill ta hand om mig ordentligt. En kuk i munnen en i fittan och en i varje hand, en i munnen och helst en på varje bröst… Snälla, sköna, härliga män med riktigt stora kukar som vet att föra sig och ta hand om en kvinna som älskar sex över allt annat… Fega inte ur nu utan det måste ju finnas män här som vågar vara kåta tillsammans och hjälpas åt att tillfredsställa en sugen kvinna… jag vill alltså att NI ska känna varandra sedan tidigare och föreslå en träff för mig.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

2 comments

  • Calle svensson

    Hej calle här fräsch kille med en fet kuk lika grov som en falukorv hör av dej

  • Hej vi är ett par 48 och 52 hon fräsch stora bröst rakad . Jag fräsch vältränad stor kuk 20×17 hon vill gärna vara med och stoppa in den och ha koll hör av dej

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.