Låta dig slicka min fitta

lata-dig-slicka-min-fittaFinns det några män som vill bli dominerade av mig? Hör gärna av er i så fall 🙂 Tänder på att se en naken man framför mig på alla fyra med benen brett isär. Jag leker med dildos och fingrar i din anal. Smiskar din stjärt. Drar dig i kuken och pungen, varierat med smekningar, slick och sug. Tänder även på att binda dig helt naken på en stol, så att jag kan nyttja din mun, din kuk, din pung, din anal som jag vill. Vill kanske knulla dig hårt eller låta dig slicka en mogen fitta där jag gnider mig emot ditt ansikte. Jag har mycket fantasier som jag vill uppleva och du kanske har några egna? Kom gärna med förslag 🙂 Krav: 100 % diskret, frisk, renlig, gärna stor kuk och pung, gärna helrakad nertill men inget krav, verifiering via cam på skype och telefonkontakt före dejt sker irl, fotar gärna er för privat bruk, men jag kommer inte tillåta att ni fotar mig. Jag söker enbart män som är manlig och män i vanliga livet, men tänder på att bli dominerade av en kvinna ibland 🙂

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.