Finns det någon seriös äldre man som vill ha mer än engångsligg?

Finns det någon seriös äldre man som vill ha mer än engångsligg?

Jag letar efter någon trevlig, singel, äldre man som söker mer än bara ett engångsligg? Någon som vill ha sex och lite sällskap i vardagen. Kanske har du ett hus, sommarstuga, husvagn eller husbil. Jag hoppas du gillar att se dig omkring i landet? Jag vill att du gillar djur. Nakenbad är härligt. Mys i soffan likväl som att ta en fika på stan. Umgås med vänner.

Sex är naturligtvis viktigt för dig. Men kemi mellan oss är ett måste. Trevligt om du är bisexuell. Inget tvång dock. Släng iväg ett meddelande sen ser vi var det bär hän.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

One comment

  • Bertil Gabrielsson

    Hej, du ser härlig ut.
    Snygg, vältränad man som saknar riktigt sex och en kvinna som följer mig
    på mina seglingar i Medelhavet. Mycket nakenbad där och goda möjligheter att ha ostört sex i underbar miljö.
    Var bor du min sköna?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.