Filippinsk fru vill bli knullad av en ung kille

Filippinsk fru vill bli knullad av en ung kille

Jag har en filippinsk fru som drömmer om att bli knullad av en ung kille. Ju yngre du är, desto bättre. Men hon är ganska så blyg till att börja med, så vi måste ha lite tålamod. Hon är liten, 158 cm, långt svart hår och rakad fitta. Den är också väldigt trång. Så du får inte vara så stor!

Skicka oss ett litet svar och berätta om dig själv. Vi kan skicka några bilder till dig och om du har något foto på dig själv är det bra. Hon vill även använda sin dildo medan du tittar på. Då kan jag värma upp henne, det blir sedan din uppgift att knulla henne! Vi kan kanske träffas i vår stuga i södra delen av landet inom en snar framtid. Där kan vi vara ensamma och utveckla våra fantasier.

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

2 comments

  • Hej!

    Jag är en kille som är 26 år gammal och som skulle tycka att det vore spännande att få träffa en kvinna från Filippinerna. Jag skulle gärna veta lite mer om vad ni hade tänkt er och hur ett möte skulle kunna gå till. Skriv tillbaka ifall ni inte tycker att jag är för gammal.

  • Hej!

    Jag är en kille som är 26 år gammal och som skulle tycka att det vore spännande att träffa en kvinna från Filippinerna. Ifall ni tycker att min ålder är den rätta så skulle jag gärna vilja veta mer om upplägget och vad hur ett möte skulle kunna gå till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.