Du slickar min fitta

du-slickar-min-fitta

Jag står och väntar vid ett träd och jag ser dig på håll, när jag ser dig så knäpper jag upp mina byxor och drar ner dom runt knäna och vänder mig om, ställer mig lutad mot trädet och svankar med rumpan.

Du går fram till mig och beundrar mig ett tag, innan du slickar min fitta. Sen drar du ner dina byxor, trär på en kondom och sen tränger in i mig bakifrån, du tar mig där bakifrån medans jag står lutad mot trädet och sen när vi kommer så fortsätter du stöta in i mig ett tag tills du verkligen tömt dig i kondomen, sen drar du ut och kastar kondomen medans vi båda drar upp våra byxor och jag sen fortsätter med min promenad medans du går tillbaka till din bil, helt anonymt utan att vi sagt ett ända ord till varandra. 🙂

Vad tycker du? 😉 Skriv till mig!

Bli medlem gratis och se fler annonser här!

3 comments

 • Hej! Måste säga wooow! Jag drömmer på den här berrättelsen och älskar att ha sex på skogen wooow helt underbart att jag blir kåt och får stund när jag bara tänkar på det! Jag önskar prova detta med dig! Kontakta mig gärna!
  Mvh! Ellee

 • Blir bara kåt av tanken. Älskar verkligen sex utomhus. Jag ställer mer än gärna upp och bara kommer till de trädet du står mot och slickar din fitta och sedan knullar dig. Hör av dig om du är intresserad till [email protected]

  • hej jag måste få smaka på din delikata fitta.
   du kanske vill ni fylld utav min riktigt grova ådriga kuk?
   var finns du? mobil ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *